Leer ons een beetje kennen

Wie we zijn en wat we doen

Aansprekende banners zijn de basis voor een succesvolle display advertising campagne. Zonder de juiste promotiematerialen blijft de effectiviteit van je campagne minimaal en dat is zonde van je inspanningen. De Bannerspecialist maakt daarom graag het verschil voor je door middel van creatieve en effectieve banners op maat.

De effectiviteit van jouw online campagne staat bij De Bannerspecialist centraal. Vanuit onze online marketing kennis weten wij precies hoe we de banners conversiegericht kunnen maken. Ook hebben we oog voor detail en originaliteit waardoor jij je echt kunt onderscheiden van de concurrentie.

Onze missie is het ontwikkelen van topkwaliteit online banners die het optimale uit jouw online campagne halen. Om dit zo goed mogelijk uit te voeren hebben we een aantal dingen van je nodig, dat zijn: het logo in .png, afbeeldingen in .png en een huisstijl die we aan kunnen houden. Haal nu ook het beste uit display advertising en start jouw campagne bij De Bannerspecialist!

Onze opdrachtgevers

Voor onze klanten ontwikkelden wij al regelmatig creatieve online banners wanneer zij deze nodig hadden. Als online marketing bureau hebben we inmiddels veel ervaring met online adverteren en ook specifieke bannerkennis opgedaan. Om hier het optimale uit te halen leveren we met De Bannerspecialist nu ook online banners aan andere partijen!

Maak kennis met het creative team van De Bannerspecialist. 

Tomas Nijssen                                          Ralph van Essen

Grafisch Vormgever / DTP                      Grafisch Vormgever / DTP

× Chat via Whatsapp